ToServeAndProtect napisał(a):Wirtualne dyski:
dropbo.com - standard 2GB, z poleceń i innych opcji możesz uzyskać aż 16GB, multi-platform*
sugasync.com - 5GB standard, z poleceń też coś wyciśniesz ale niedużo (za każdego płatnego 10GB), multiplatform*
mega.co.nz - 50GB, multiplatform**
multiplatform* - program jest na PC, androidzie, zapewne IOS
multiplatform** - program jest na PC, przygotowywana jest wersja na androida i IOS
ToServeAndProtect napisał(a):scofi, co do Mega
Widzę, że używasz FF a ten hosting bardzo kocha Chrome. Ja mając łącze 10Mb z wysyłką 1.3Mb osiągałem pełne łącze. Więc twoje niezadowolenie raczej powinieneś skierować w stronę dostawcy internetu (lub siebie) a nie hostingu
ToServeAndProtect napisał(a):no to ty masz ten problem, bo u mnie Mega hula jak trzeba na full łączu
scofi napisał(a):a ja tylko 0,3MB/s
scofi napisał(a): ale niestety mam tylko 32kb/s uploadu
ToServeAndProtect napisał(a):ja mam 1.3Mb/s nie MB/s, czyli mam 166KB/s uploadu. nie myl jednostekbo to jest ważne
ToServeAndProtect napisał(a):no to wracając do tematu, nie mam nic godnego do polecenia. korzystam z tych 3 serwisów i żaden mnie nie zawiódł. problemy są z twoim łączem
ToServeAndProtect napisał(a):zacznijmy od tego jaki to dostawca i jaki wybrałeś internet (prędkość)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości