Na wstępie chciałbym powiedzieć, że mam zainstalowanego Windowsa XP Speed... Wczoraj wieczorem instalowałem sterowniki do karty graficznej (były w pudełku ze wszystkimi płytkami i instrukcjami, gdy kupowałem komputer). Zawsze, gdy robiłem system na nowo instalowałem je i nie było z nimi najmniejszych problemów. No tylko, że zawsze używałem Windows XP Professional... Teraz pracuję na Windows XP Speed. No ale w końcu zainstalowałem te sterowniki. Wyświetliło się, że mam uruchomić ponownie komputer, żeby wszystko działało ok. No ale postanowiłem dalej siedzieć na kompie i zapomniałem o restarcie. Gdy dzisiaj włączyłem komputer to na ekranie ukazał mi się obraz w 4 bitach i o rozdzielczości 640x480. Wyskoczyła, że jest zła wersja sterowników, niezgodna z systemem, czy coś takiego

Jest jeszcze jedna sprawa... Po instalacji tego systemu, który niby miał być "Speed", strasznie wolno chodzi mi przeglądanie stron. To znaczy, że gdy przesuwam kółko na mojej myszce, by zjechać w dół strony nie odbywa się to płynnie tylko strasznie muli i tak powoli schodzi na dół... No sam nie wiem jak to wytłumaczyć wam, ale mam nadzieję, że mnie zrozumieliście...

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi!