Witam. Mój problem polega na tym, że kilka dni temu, chcąc wejść w Skype zauważyłam iż moja kamerka 'chwyta' mnie odwrotnie. Jako najbardziej prawdopodobny problem Skype zakomunikował iż może to być wina sterowników dla karty graficznej bądź też kamerki. Po szybkim spojrzeniu na sprzęt w menedżerze urządzeń doszłam do wniosku, że faktycznie może to być karta graficzna. Użyłam automatycznej opcji aktualizacji sterownika z sieci web... i tu się zaczął problem. Po kilkuminutowej aktualizacji mój laptop zaczął się dziwnie zachowywać, nic nie chodzi płynnie, ciągle są jakieś zaciecia, obraz wydaje się rozmazany i zmieniony. W menedżerze urządzeń zauważyłam iż moja poprzednia karta graficzna ( Radeon HD 4570, 512MB ) ( nie wiem czy to dokładna nazwa, nie znam sie na tym

) , została zastąpiona przez 'Standardowa karta graficzna VGA'.
Czy ma ktoś może pomysł jak zabrać się za odkręcenie tego? Wcześniej sam system działał bez zarzutu...
Posiadam: ASUS K50AB, z systemem operacyjnym Windows Vista Home Basic (6.0, kompilacja 6001), procesor : AMD Athlon(tm) X2 Dual-Core QL-64 (2CPUs)
Bardzo proszę o pomoc