Jednak bez sterowników obraz strasznie mryga i wszystko jest nieczytelne. Prosiłbym bardzo bardzo o sterowniki bo zaraz mi oczy wypłyną ^^
 Jednak bez sterowników obraz strasznie mryga i wszystko jest nieczytelne. Prosiłbym bardzo bardzo o sterowniki bo zaraz mi oczy wypłyną ^^				

Jakby ktoś byłby w stanie mi powiedzieć dlaczego mam tak rozmyty obraz, że prawie nieczytelny byłbym wdzięczny
 Jakby ktoś byłby w stanie mi powiedzieć dlaczego mam tak rozmyty obraz, że prawie nieczytelny byłbym wdzięczny 

baniol22 napisał(a):Jest to dość stary monitor,
trzeba poprawić luty na płytce kineskopu od żarzenia 

baniol22 napisał(a):A dokładniej co mogę zrobić? Może da się gdzieś ustawić ostrość? Mam radeona x800 GTO 2

baniol22 napisał(a):Mam radeona x800 GTO 2

Jak ustawię kontrast na 0 to wydaje mi się, że obraz nie miga i wszystko jest czytelne tylko, że wtedy jest już za ciemno
 Jak ustawię kontrast na 0 to wydaje mi się, że obraz nie miga i wszystko jest czytelne tylko, że wtedy jest już za ciemno 

właśnie dzisiaj go kupiłem za 20zł od kolegi
 właśnie dzisiaj go kupiłem za 20zł od kolegi  (800x600 rlz
 (800x600 rlz  )
)

baniol22 napisał(a):Ta był ok, leżał w piwnicy i dzisiaj został wyjęty, wcześniej był ok

Magik napisał(a):piwnica=wilgoc-->zabojstwo dla ukladow elektronicznych

baniol22 napisał(a):"No drivers found"
Dementor napisał(a):Magik,
Tak jak pisze Magik
Sprzet elektoniczny trzymany w wingoci jest potem nie uzyteczny nadaje sie jedynie do kosza
Magik napisał(a):piwnica=wilgoc-->zabojstwo dla ukladow elektronicznych

baniol22 napisał(a):A jak się instaluje sterowniki z rozszerzeniem .inf?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości