Mam problem z ST3500320AS (Dysk twardy Seagate ATAII) Został on zakupiony w piątek i jest to pierwszy system. Jest on podłączony Kablem ATA I i ma założoną zworkę. System Windows XP 32 Bitowy jest poprawnie zainstalowany. Po włączeniu PC Windows loguje mnie na konto tymczasowe (Jak się tego pozbyć ?) i w rogu wyświetla mi że o bezpiecznym usuwaniu sprzętu - czyli o usunięciu tego dysku. Jak na razie nie mam jeszcze kabla ATA II i pracuje na jedynce. Partycje systemowe zaczynają się od C:/ i tutaj moje zdziwienie że D:/ i E:/ mają napędy (!) i reszta F:/ G:/ H:/ to partycję. Dysk na płycie głównej jest podłączony do wtyczki 1 (wcześniej był podłączony do wtyczki 0)
A więc chciałbym prosić o pomoc aby partycje systemowe były po kolei (C D E F) aby nie wyskakiwał mi ten dziwny błąd jakim jest według mnie możliwość odłączenia dysku podczas jego pracy (tak nie powinno być) I parę informacji jakie pojawiają mi się po włączeniu XP
- Kod: Zaznacz wszystko
System Windows nie może załadować profilu przechowywanego lokalnie. Możliwym powodem tego błędu jest brak wystarczających praw zabezpieczeń lub uszkodzony profil lokalny. Jeśli ten problem będzie się powtarzać, skontaktuj się z administratorem sieci.
Szczegóły - System próbował załadować lub przywrócić plik do Rejestru, ale określony plik nie jest w formacie pliku Rejestru.
i Drugi
- Kod: Zaznacz wszystko
System Windows nie może znaleźć profilu lokalnego i loguje użytkownika przy użyciu profilu tymczasowego, zmiany wprowadzone w tym profilu zostaną utracone po wylogowaniu
Dziękuję za pomoc, jeżeli jest to zły dział to przepraszam ale według mnie jest to błąd dysku.