Moja mowa bedzie krótka. Nie mam 15 lat, jutro skoczy mi 22 dlatego też nie mam zamiaru zniżać się do poziomu niektórych osób na forum, choć mam w tym momencie wielką ochotę
Czytałem wypowiedzi wielu użytkowników tego forum, zwłaszcza te które pojawiły sie pod moją nieobecność. Pisaliście w nich, że na forum panuje chamska atmosfera, brak klimatu, Administracja zachowuje się jak ZOMO itd.....W wielu przypadkach były to uzasadnione reakcje. Sam dokładnie zauważyłem takie zachowania i od momentu swojego powrotu mocno obstaję za tym żeby popuścić odrobinę luzu by NASZE forum nie stało się państwem policyjnym, a userzy mogli popełniać błędy i nie dostawać od razu kartki czy bana, choć dobrze pamiętam czym kończyło się wyciągniecie ręki w Waszą stronę
Taka umowa niepisana=Wy więcej swobody i kultury, my popuszczamy cugle........
Miało być krótko.....Po wejściu na forum jakieś 10 minut temu opadły mi ręce, czytając to kolejne PW. Teraz widzę, że nie ma co liczyć na żadną dojrzałość towarzystwa, bo kultura już dawno w Abu Dabhi została....W związku z pełnioną funkcją nie mogę sobie pzowolić na żadne płynące z serca słowa, muszę się ograniczać do tych formalnych.....A szkoda......Bo pisać, że się zawiodłem albo jestem wściekły to śmiech na sali.....Także oświadczam, że sami sprawiacie, że odechciewa sie człowiekowi normalnie, spokojnie załatwiać sprawę....Najwidoczniej potrzebujecie dostawać kartkę albo bana z miejsca......Także oświadczam, że jak mam pisac PW w stylu
- Kod: Zaznacz wszystko
"popraw ten temat albo nie rob tego i tego bo to niezgodne z regulaminem"
a na dobranoc czytać siarczyste PW to ja dziękuję
i na moję poważanie ani taryfę ulgową już nie liczcie
Do obecnych i przyszłych bohaterów
Więc jeżeli ktoś ma problem zapraszam do Głogowa/woj.dolnośląskie//chętnie wyjdę na dworzec
Pozdrawiam
P.S
na powtórkę z lata 2005 nie mam ochoty