PS- mam nadzieje, ze zrozumieliscie o co mi chodzi

shiwaku napisał(a):Mam klawiature na USB, wiec nei moge tego anulowac
no tak, i kloc tu sie z matka, ktora twierdzi, ze komputerowi 'nic sie nie stanie', a jej sie nie chce czekac az sie wylaczy. kilka borut o to juz bylo, i dalej nie dociera...
Enabled/Disabled
Opcja ta określa czy klawiatura USB jest obsługiwana za pośrednictwem systemu operacyjnego czy przez BIOS. Obsługa za pośrednictwem systemu operacyjnego oferuje lepszą funkcjonalność, ale kosztem zerowej funkcjonalności pod DOSem. A więc, jeśli używasz trybu rzeczywistego DOSa, ustaw tę opcję na BIOS abyś mógł używać klawiatury USB pod DOSem bez konieczności instalowania sterownika. Niestety, dokonanie zmian w BIOS-ie będzie w tym przypadku wymagało użycia klawiatury podłączonej do portu PS/2. W tym trybie należy ustawić opcję na Enabled, a następnie zamienić klawiaturę na pracującą w standardzie USB.
shiwaku napisał(a):port PS/2 mam zrabany, nie dziala przez niego zadna klawiaturka.
shiwaku napisał(a):zaraz, a to przekonwertowanie mi nie zezre wszystkich plikow?
DeadOrAlive napisał(a):Konwersja jest bezstratna.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości