Mam zamiar założyć forum o tematyce bukmacherskiej.
Szukam dobrego i taniego serwera. Proszę o propozycje.
Superpippo napisał(a):Mam zamiar założyć forum o tematyce bukmacherskiej.
Fire_ napisał(a):Moim zdaniem należałoby to zrobić dobrze i porządnie
Fire_ napisał(a):Moim zdaniem należałoby to zrobić dobrze i porządnie, po co po kilku tygodniach przenosić forum na inne serwery- niepotrzebne koszty i komplikacje.
MaTi napisał(a):Fire_ napisał(a):Moim zdaniem należałoby to zrobić dobrze i porządnie
No to masz złe zdanie i to bardzo złe. To tak jakbyś chciał kupić autobus a sam byś w nim jeździł, dlatego źle doradzasz.
Fire_ napisał(a):że dobrze rozreklamuje forum itd. kilka tys. odwiedzin dziennie
Albo pisz pogrubioną czcionką że moim zdaniem bez żadnego doświadczenia i tylko tak mi się wydaje
Fire_ napisał(a):2000-3000
Fire_ napisał(a):Zresztą wklep sobie w Google ligaf1
Po ok. 7-10
Fire_ napisał(a):liczne 2000-3000 odwiedzin osiągnąłem po 2 miesiącach istnienia stron
30 GB?? i Ty mu polecasz 30 GB pod FORUM ???? powiedz mi na co mu te 30 GB pod forum?
i 800-1200 GB transferu !? pod nowe Forum bukmacherskie? nie będę tego komentował.
Fire_ napisał(a):Gdzie napisałem, że mu polecam???? Napisałem, że w moim przypadku to się sprawdza i tyle
Fire_ napisał(a):na początku musisz wyłożyć ok. 250zł. za w miarę dobrą konfiguracje tzn. dużo miejsca na Twoje pliki oraz dużo transferu.
Dużo miejsca na pliki - pod forum to jest w ogóle niepotrzebne!
Fire_ napisał(a):Jeśli chciałbym zamieszać jakieś dodatkowe pliki to czemu nie?
Fire_ napisał(a):Po prostu jestem człowiekiem lubiącym pewne i sprawdzone rozwiązania. W swoich działaniach idę na całość i tyle
na początku musisz wyłożyć ok. 250zł. za w miarę dobrą konfiguracje tzn. dużo miejsca na Twoje pliki oraz dużo transferu.
Fire_ napisał(a):Lecz chyba nie zaprzeczysz, że serwer ohv są bardzo dobre.
Fire_ napisał(a):że serwer ohv są bardzo dobre.
a ty nie zaprzeczysz ze lamborghini gallardo jest super tylko jak ktos jezdzi tylko w niedziele do kosciola samochodem to nie musi go kupowac ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości