Ciuchcia napisał(a):Tak od każdego, co przejdzie na neostradę 512. Za niższą dostaje tylko punkty, które służą do swoistego wyścigu szczurów. Najlepsi co jakiś czas dostają dodatkową kasę. Oprócz tego są jeszcze plany do wykonania. Ja planu nie wykinałem i wyleciałem
Ciuchcia napisał(a):A teraz się zastanów nad jeszcze jedną rzeczą. Dzwonił do Ciebie facet. I dalczego zaproponował Ci akurat neostradke 512, a nie 128 ?? Otóż to jest po prostu oszustwo i naciąganie. Ten facet za Twoją migrację na neostrade 128 nic by nie dostał, więc nawet Ci tego nie zaproponował. Jak chcesz na prawde zmienić opcje, to zrób, to co Ci poradził MUTOPOMPKA. Jeśli nie, to zapytaj się tego faceta, co z neo 128. Ide o zakład, że odeśle Cie do salonu, albo do błękitnej linii. Jeszcze niedawno sam tak robiłęm
A włąśnie na tym polega MARKETING!!!!! Sam miałem z tym do czynienia zarówno na studiach jak i w życiu sprzedając samochody!filipyo napisał(a):dobrze wiedziec no niezle TP takie praktyki uprawia nic tylko do INTERWNCJI albo do UWAGA isc heheh
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości