Witam przegladalem tematy zwiazane z problemami uzytkownikow sound blaster.Natrafilem na posst w ktorym ktos mial problem z integrowana karta przez co w grach mu obraz przeskakiwal.Po wylaczeniu jednak dzwieku chodzilo normalnie.Ja mam taki sam problem...tylko ze z sound blasterem

Mam poinstalowane nowe sterowniki do sound blastera jak i takze Asio.Kx nie chodza na moim modelu.I np podczas gry w KOTORA w niektorych miejscach tez mi tak obraz przeskakuje a gdy dzwiek wylacze jest normalnie.Tak samo odnosnie robienia muzyki.Inni tworcy nawet na takim sprzecie jak moj potrafia zrobic cos dobrego a ja nie moge bo zaraz mi trzeszcy i zacina sie dzwiek.Mozliwe wiec ze skoro w grze mam problem z dzwiekiem to tez dlatego w np w Fl6.Nie wiem co mam robic bo przeciez Sb do bardzo dobra karta do gier.A czy moze to byc spowodowane przez karte graficzna?? bo ja mam GE FORCE 2 Ti.Ale co ma do tego karta skoro gdy dzwiek wylaczam to super chodzi Kotor.Probowalem w biosie cos przestawic tak jak ktos mi kiedys radzil ale to nic nie dalo.Taki problem zamiescilem tez na forach innych stron.Nikt sensownie nie odpowiedzial.Jedynie zebym sobie Asio 4 all i kx poinstalowal.Ale to nic nie dalo...zintegrowana karte mam calkiem w biosie wylaczona.Czy jest ktos na tym forum kto jest w stanie mi pomoc??Bede naprawde bardzo wdzieczny...
[ Dodano: Dzisiaj o 18:00 ]A myslalem ze jednak ktos na waszym forum wpadnie na jakis temat

A zadnego pomyslu tu nie widze...