Internet mam z multimedii, gdy instaluje router zgodnie z instrukcją z płyty, w pewnym momencie wyskakuje komunikat pytający o hasło. Niestety nigdy żadnego hasła nie ustawiałem, więc jest to co najmniej dziwne. Router restartowałem kilka razy jednak nic to nie pomaga. Wchodziłem również na router przez przeglądarkę na adres 192.168.0.1. Co ciekawe tu nie mam problemów z zalogowaniem się, mogę również z tego poziomu skonfigurować wszystkie ustawienia (maski podsieci, ip itd.), cóż z tego jednak skoro net mimo tego nadal nie działa. Gdy ponownie staram się instalować z płyty jestem ponownie pytany o hasło... Chciałem to sprawdzić, więc zalogowałem się jeszcze raz przez 192.168 i ustawiłem hasło niby dostępu. Spróbowałem ponownie instalacji z płyty, znów pytanie o hasło, wpisuje to ustawione przed chwilą i... niestety nie jest ono prawidłowe! Restartowania routera nic nie pomaga...
Pomóżcie jeśli macie jakiś pomysł, bo już mnie nerwy zżerają, słyszałem że D-linki mają słabą opinię i się potwierdza niestety...