Witam mam problem z moim komputerem , plyta glowna Asus Striker , problem pojawił mi sie niedawno , mam komputer 1,5 roku blisko i jak dotąd nie bylo problemów a mianowicie wyglada to tak : na plycie glownej są dwie karty sieciowe do jednej mam wpiety internet bezpsrednio ze żrodła tj od nadajnika i wszystko jest ok natomiast od drugiej karty sieciowej biegnie kabel do drugiego kompa no i tu sie pojawia problem , kiedy drugi komputer sie uruchamia a tym samym uaktywnia karte sieciową na moim komputerze - mój sprzet sie resetuje i jest tak caly czas , myslalem ze to cos z kablem dlatego zdobylem zamienny ale to samo moj komp kiedy sieciówka sie uaktywnia - resetuje się , wiec podlaczylem inny komputer myslac ze to cos z sieciówka na tym drugim ale niestety to samo - moj sie resetuje po odpaleniu neta na drugim komputerze . Na samym koncu wpiolem kabel od nadajnika do tej drugiej karty sieciowej na moim komputerze no i to samo sie stało - calosc sie resetuje odrazu . Nie wiem czy jest mozliwe ze mi padła jedna sieciówka na plycie czy to moze wina systemu ktory nie widzial formatu od nowosci ... prosze o pomoc i jakies rady co z tym zrobic i jak sprawdzic czy to wina sprzetu czy systemu . W windowsie pokazuje ze obie sieciówki działają poprawnie wiec nie wiem co to moze byc ...
Ostatnio edytowany przez
MaTi, 21 Lis 2008, 01:10, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Zła nazwa tematu