mam pytanie do osob ktore korzystaly lub korzystaja z uslugi paybycall na rapidshare - jak wiadomo pozwala ona uzyskac nieograniczony dostep do zasobow rapidshare na 2 dni - jednak po przeczytaniu opisu co nalezy zrobic by aktywowac konto za pomoca tej usugi mam pewne watpliwosci.
To jest instrukcja ze ich stronki:
Using the PayByCall procedure works as follows:
Select the displayed number and wait according to the time that will be displayed until your call will be disconnected automatically. After that hang up your phone. Keep the internet-page with your displayed number open!
You will be forwarded automatically from the page that displayed your numer to another RapidShare-page which will show your account-data below. Use these data for login.
Przyznam sie, ze rozumie tylko pocazatek tego opisu - niby dzwonie pod podany numer, czekam z polaczonym telefonem az do automatycznego rozlaczenia. Ale co potem - o co chodzi z tym wyswietlaniem sie na stronce danych mojego konta, bo jesli jestem w zwyklej sieci lan to z jakiej okazji rapidshare wie z jakiego numeru dzwonie odswiezajac mi po rozlaczeniu stonke z danymi nowego konta. Kolega mowil mi ze w tym wszystkim moze chodzic, ale nie musi, o to ze te cale paybycall to mozna aktywowac wtedy gdy sie ma np. modem, bo wtedy wiedza z jakiego numeru ktos dzwonil. Jesli wiecie o co chodzi dokladnie w tej usludze, jaka jest dokladnie jej procedura prosze o odpowiedz.
Pozdrawiam