Mam pytanie jaki zanotuję spadek wydajności w przypadku dołożenia pamięci na szynie 266 MHz

Chodzi mi o konkretne odpowiedzi kogoś kto ma takie konfigi lub spotkał się z takowymi.
Pozdrawiam
nightking napisał(a):Tyle to wiem...
Mnie chodzi jak to się ma w praktyce![]()
W zasadzie jakby nie patrzeć to 150 Mhz mniej
nightking napisał(a):jaki zanotuję spadek wydajności w przypadku dołożenia pamięci na szynie 266 MHz
Zenek*Pereszczaka napisał(a):A ja mam takie pytanko...
Zenek*Pereszczaka napisał(a):czy jak dokupie jeszcze jeden gb to gry bedsa lepiej chodzic??
Zenek*Pereszczaka napisał(a):Pisze tutaj bo to jedno pytanko to moze nie zaszkodzi
filip.ludwik napisał(a):Powiedz jakie masz FSB , bo pewnie te pamięci i tak nie pracują na full'a , tylko pewnie 260 lub nawet niżej...
Zenek*Pereszczaka napisał(a):mam 1gb ram w dwóch kosciach po 512 czy jak dokupie jeszcze jeden gb to gry bedsa lepiej chodzic?
nightking napisał(a):Pamięć pracuje na... No właśnie znalazłem dwie wartości jest to 200MHz lub 166Mhz.
Zenek*Pereszczaka napisał(a):A ja mam takie pytanko...mam 1gb ram w dwóch kosciach po 512 czy jak dokupie jeszcze jeden gb to gry bedsa lepiej chodzic??
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości