Zdarzyło się to gdzieś pół roku temu, ale już mnie wku*wia ten błąd z RAM. a więc do rzeczy:
Dokupiłem sobie RAM (1GB) z firmy "ValueRam". W tym czasie miałem dwie po 512MB Ram. (Jeden Kingstone, a drugi nie pamietam, lecz z innej firmy).
Wszystko działało sprawnie, lecz kiedy zamiast Kingstona włożyłem ValueRam (1GB), komputer sie nie uruchamiał...
Myślałem, że pewnie to przez Ram, uszkodzony albo coś... Ale nie w tym problem... Kiedy już wyjąłem ValueRam (1GB),
a włożyłem z powrotem kingstone komp. działał, lecz stała się rzecz bardzo dziwna... Gry chodziły jakbym miał 56MB ram...
w cs'ie na zwykłej mapce miałem ok. 20-30FPS max... Kiedy wyjąłem znów kingstona i zostało 512MB ram, gry chodziły po 70-80FPS. I teraz są dwie rzeczy odkryte:
- Jeżeli włożę te 512MB ram do kompa, aby było 1024MB jak wcześniej... Komputer je wykrywa w "Właściwościach" "mojego komputera" i pokazuje że mam 1024MB ram... Gry chodzą jednak z 20-30FPS.
- Jeżeli włożę te 512MB ram do kompa, aby było 1024MB jak wcześniej... Odpale program CPU-Z, nie wykrywa jednej kości RAM (Kingostona)

Prosze pomóżcie mi bo z tym jednym 512 krw. sie grac nie da...

Dzięki wszystkim za komentarze i pomoc. Pozdrawiam.