http://www.proline.pl/shop.php?prodid=GALAXY+7600GS+256+Z4
Jeśli ktoś z was posiada takie karty to niech sie wypowie co nieco na ich temat

razor_71 napisał(a):no i mam nadzieje , że mój Modecom MC-400 400 watt wystarczy do nich
razor_71 napisał(a):zdania podzielone widze
fluid napisał(a): zdania szowinistow od GF
DeadOrAlive napisał(a):jak ktoś opowiada się za Radeonem to jest wporzo, ale niech ktoś ma odmienne zdanie to już używa się wobec niego epitetów typu "szowinista".
razor_71 napisał(a):a tak na marginesie powiedz Fluid jaki ster by sie dobrze sprawował z x1650
fluid napisał(a):jestem bardziej za radeonem bo to co zrobila z klientami nvidia odnosnie serii FX to jawna kpina
fluid napisał(a):moze i jestem bardziej za radeonem bo to co zrobila z klientami nvidia odnosnie serii FX to jawna kpina
j23 napisał(a):x1600xt.
j23 napisał(a):radeon x800gto to byla rewelacja
j23 napisał(a):wiekszosc lepiej chodzi pod nv
Posiadając taką wiedzę możemy jednoznacznie stwierdzić, że GF 7600 GS w cenie (nieco ponad 500 złotych) jest bardzo dobrą kartą i jest wart, kwoty jaką za nią wołają! Radeon X1600 PRO nawet w wersji Golden może się schować do pudełka, bo przegrywa niemal każdą batalię, a do tego wciąż nie jest różowo jeśli chodzi o sterowniki ATI Catalyst.
bo 95% gier (a topowych 100%) jest optymalizowana pod układy nv.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości