MUTOPOMPKA napisał(a):Zdecydowanie bierz go i się nei zastanawiaj!!!!
snoop_dogg napisał(a):tO przEZ TeN PLUgIN OD fluID'A
snoop_dogg napisał(a):Serio tak sądzisz ? Bo nie wybacze...
snoop_dogg napisał(a):Może masz jakieś "wyniki" z 3D Marka żeby pokazać i by mi uwierzyli* i może zasponsorowali...
Ball napisał(a):A czy na niej ruszy Gta Sa,albo Call of Diuty,alob Sliet Huter 3{pływasz łodzą podwodną}i wiekszość gier czy one wogle rusza na max detalach i czy wogle rusza.I czy da rade ja podkręcić i czy Gta Sa ruszy na max de.....
P.S Jeśli mógłbym prosić o jakiś spis gier które rusza na tej karcie.Próbowałem wpisać do przeglądarki i nic.Mogą to być listy z grami działającymi na max detalach i zwykłe.Prosze o szybką odpowiedź
Menius ale ja sie pytam czy gra bedzie przejrzyta!!Czy bedze widać kolory poszczególnych obiektów i uda sie obejrzec pogode{ranek,wieczó,zachód słonca[o ile takie coś jest]}
Ball napisał(a):Menius ale ja sie pytam czy gra bedzie przejrzyta!!Czy bedze widać kolory poszczególnych obiektów i uda sie obejrzec pogode{ranek,wieczó,zachód słonca[o ile takie coś jest]}
Ball napisał(a):Jurasjio co oznaczają te cyferki w tych testach
Ball napisał(a):A co do drugiego to jek sie podkreca karte
Ball napisał(a):I czy jak jest 9550 to jest zły??
MUTOPOMPKA napisał(a):Chłopie!!!!!!!!!!! O co Ci chodzi!!! Wszystko już zostało powiedziane w tym temacie, nawet sam Ci mówiłem, abyś brał! Ale masz obawy, więc NIE BIERZ. I zostań przy swojej starej! I będzie OK.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości