kahoona napisał(a):XP AntiSpy - zastosuj sugerowane, a jeśli sugerowane będą INNE w tych punktach niż moje - to moje.
Jestem na koncie z ograniczonymi prawami i gdy uruchomie na tym koncie to ptaszkow nie ma, a gdy włacze program na prawach Administratora na tym samym koncie to ptaszki sa

O co chodzi

kahoona napisał(a):Peer guardiana z BAZAMI - postaraj się uruchomić jako Administrator, później niech sobie działa na koncie użytkownika.
Dało rade

kahoona napisał(a):Przy okazji - instalowałeś FreshUI? Potrzebujesz Nero Back It Up?
Nie instalowałem FreshUI a co do Nero Back It Up to zainstalował sie z pakietem Nero8, ale raczej nie potrzebuje go

kahoona napisał(a):Co do ewentualnej instalacji - nie śpiesz się. Zwykłe formatowanie powinno pomóc, ale przy instalacji - odłączenie od sieci, od razu zainstalowany autopatcher, antywirus, jakiś spyware terminator (lub Spybot SnD z opcją immunize, Ad-Aware) i zapora, użyte wwdc, Xp - AntiSpy lub Security and privacy complete.
Jak sciagne to wszystko na mojego kompa i nagram na DVD zeby byc przygotowanym do ewentualnej reinstalacji to nie zaraze tych plikow i nie przeniose ich przypadkiem na nowy system
I dalej - aktualizacja Stąd
Zrobione
EDIT:
Dostałem PW od REDa i kazł mi opisac czy cos sie dzieje z kompem.. No teraz jak jestem na koncie z ograniczeniami i wszystko zabezpieczone hasłami raczej nic sie nie dzieje.. Nie uruchamiałem kompa ponownie jeszce wiec nie wiem czy nadal wywala blad o ktorym juz pisałem wczesniej a kahoona powiedział ze to od Nokia PC Suite. Wg wskazan nie odpalałem emule.. Necik lekko muli ale to moze byc wina serverow na ktorych sa www

A jak na samym poczatku piasłem ze logi dałem zeby sprawdzic czy nie został syf po formacie partycji systemowej

D:\ i E:\ były nie ruszane ze wzgledu na pliki ktore tam mam

Ale w tym miesiacu juz kilka razy robilem format C:\ i za kazdym razem system działał poprawnie przez ok tydzien, a pozniej bledy takie jak w 1 poscie lub podobne

A za kazdym razem antywir + szczepionki, aktualizacje itd. zainstalowane

Teraz tylko nie zainstalowałem antyvira bo jakos tak wyszło.. No i to chyba wszystko.
EDIT #2:
Format wszystkich partycji odpada i to mowie z gory

Chyba ze załatwie sobie dysk 120 GB