Zainstalowałem orginalny program Studio 9 i chciałem zgrać film z VHS w połowie zgrywania komputer zawiesił się po zresetowaniu nie mogłem go ponownie uruchomić po ok 10 razach komputer zaczoł pikać wyłączyłem go i włączyłem ponownie pokazał się następujący komunikat "STOP 0x0000008E (0xC0000005,0x80572662,0xF7B02594,0x00000000)"
Informuję że przed tymi problemami musiałem przełożyć twardy dysk do innego komputera a to wymusiło przeinstalowanie Windows-a i zainstalowanie innych sterowników na innym komputerze zrobiłem co chciałem i z powrotem włożyłem dysk do mojego komputera i znowu musiałem przeinstalować Windows-a i zainstalować sterowniki. Przez jakiś czas działał poprawnie do momentu który podałem wyżej. Teraz nie mogę go wogóle uruchomić raz na dziesięć włączeń się udaje ale po kilkunastu minutach zawiesza się i jest zowu to samo.
Czy spowodowane jest to uszkodzeniem mechanicznym sprzętu np. spalenie procesora czy są inne powody i w jaki sposób sobie z tym poradzić.
Serdecznie dziękuję za pomoc.
Acha jeszcze jedno jak już udało mi się uruchomić windows-a to zauważyłem, że z 2 Ghz zrobiło się 1,5 GHz.
Autor postu otrzymał pochwałę