I i II pytanko:
Cz procesor Intel Cleleron 2.2 jest dobry? JAKA jest najlepsza firma Procków do GIER?
III i IV pytanko:
Jak mam podkręcić Intel Celeron 2.2 ? I do ilu moge ?
Szczyper napisał(a):Prosze o odpowiedzi na 4 moje PYTANIA :|
I i II pytanko:
Cz procesor Intel Cleleron 2.2 jest dobry? JAKA jest najlepsza firma Procków do GIER?
III i IV pytanko:
Jak mam podkręcić Intel Celeron 2.2 ? I do ilu moge ?
Szczyper napisał(a):Cz procesor Intel Cleleron 2.2 jest dobry?
sircom napisał(a):Celków nie polecam do gier (mimo iż działają na nim) ale dużo lepszą wydajność przy podobnej cenie uzyska sie na sempronie 2500 64 bit fajne i niedrogie procki
Oj... zdziwiłbyś się!!! Popatrz (zapytaj się), dowiedz na jakiech platformach wiszą serwerki w sieci!!!Dr@GuN napisał(a):do gier najlepsze są atlony itp , (czytaj wszystko ze stajni AMD) intele to typowe biurowe programowe itp proce a nie do gier...
Rabit_6 napisał(a):Celerony mają to do siebie ze nigdy nie mają rzeczywistej siły przeliczeniowej do tej podanej w nazwie zawsze będzie mniejsza o ile to różnie bywa a więc sam oceń.
MUTOPOMPKA napisał(a):Oj... zdziwiłbyś się!!! Popatrz (zapytaj się), dowiedz na jakiech platformach wiszą serwerki w sieci!!!Dr@GuN napisał(a):do gier najlepsze są atlony itp , (czytaj wszystko ze stajni AMD) intele to typowe biurowe programowe itp proce a nie do gier...
MUTOPOMPKA napisał(a):Że jak????? Może chodzi CI o Semproniki, bo np. 2500+ to tzw. PR, czyli PENTIUM RATING!!! Więc coś mi tu nie gra...
Jasne... Jeszcze dodaj, że kupno płyty też dochodzi! A o tym to już NIC nie napisałeś... Druga sprawa: KURCZE!!!! Po kiego grzyba porównujesz Celka 2.2 GHz z Sempronem 2500 (64bit)!!!!! Przecież to inna architektura procesorów! To tak samo, jakbyś porównywał Malucha z Oplem Astrą!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości