Teraz, co chwila pokazuja mi sie komunikaty o aktualizacjach, ktore sa praktycznie bez przerwy i trwaja po poltorej godziny momentami. Mam tez nietypowy błąd i to jest najwazniejsze pytanie w tym temacie -
mam gadu-gadu, wlaczajace sie automatycznie.Ikonka jest tam gdzie nalezy, czyli obok zegara, ale nie moge wyswietlic listy kontaktow, ogolnie okna GG ( klikam na 'słoneczko' i oczywiscie nic sie nie dzieje). Ponowna instalacja GG rowniez nie daje efektow.
Graficznie tez cos jest nie tak - kiedys okna włączały mi sie "estetyczniej", teraz tak jakbym działał na windows 98 - chodzi mi o sposob pojawiania sie okien, dokladnie nie wiem jak to wytlumaczyc mam nadzieje ze kazdy rozumie co mam na mysli

Ostatnia rzecz to podlaczanie słuchawek - wczesniej po podlaczeniu pokazywalo sie okno w ktorym mialem tylko kliknac potwierdzenie ze podlaczany sprzet to sluchawki, teraz niestety nic sie nie dzieje, zeby wlaczyc glos w sluchawkach musze cos kombinowac w opcjach dźwieku.
Mam nadzieje, ze ktos mi pomoze, bo juz 3 dzien z rzedu siedze po 8 godzin nie mogac nic poradzic...