Proszę o pomoc.
Problemy zaczęły się kilka miesięcy temu. Nadmienię, że dwa razy oddawałam noteboka do dwóch różnych punktów naprawy... bezskutecznie!:(
Nie mogę pozbyć się upierdliwej wyszukiwarki Delta oraz przeklętego, wracającego jak bumerang QVO6. W jednym z punktów naprawy usłyszałam, że to są tylko nieszkodliwe wyszukiwarki mniej znane niż Google i że nie należy się przejmować. Ale widzę, że dzieją się jakieś dziwne rzeczy. QVO6 znów sam ustawił się jako strona startowa (natomiast gdy otwieram nową kartę w oknie pojawia się na start Delta Home). Dodatkowo mam na kompie jakieś dziwne gierki Game Pack w starcie, które wyglądają jak gry ze starego Nintendo (wydaje mi się, że tego wcześniej nie było).
Zrobiłam skan, wykryło mi kilka trojanów od razu je usunęłam i teraz niestety nie potrafię znaleźć informacji o ich nazwie...
Załączam tylko dwa logi z OTL. W poprzednim moim poście zostałam pouczona żeby Gmera nie instalować bo niekiedy może jeszcze bardziej zaszkodzić niż pomóc. Wolę nie ryzykować na razie, poczekam na Wasze wskazówki.