Witam, od wczoraj pojawił się w moim komputerze "drobny" problem. Gdy wczoraj próbowałam uruchomić komputer, po wciśnięciu włącznika komputer nie chciał się uruchomić, tzn. działały wiatraki, dioda od HDD migała, stacja DVD działała również, gdyż chciałam wyjąć płytę z kompa, ale na monitorze było ciemno, a diodka od monitora migała jak przy wyłączonym komputerze... Po wielu próbach włączenia było to samo, dziś jednak udało mi się kompa uruchomić, jednak po wciśnięciu włącznika komp ruszył, potem zgasł, potem znowu ruszył i dopiero po chwili poszedł rozruch BIOSu i systemu. Poczytałam trochę na ten temat i doszukałam się, że to może być problem z płytą główną i właśnie tego się obawiam... Aktualnie komputer działa bez zarzutów, tylko przy starcie miał problemy. Szukam pomocy, gdyż komp ma dopiero 3 miesiące i trochę mi się nie podoba, że już coś w nim zdycha

Mniej więcej konfiguracja, nie do końca wiem, gdzie wszystko znaleźć:
Microsoft Windows XP Home Edition SP3
Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU
E7400 @ 2.80 GHz
2.80 GHz, 3.50 GB RAM
Płyta główna ASUS P5P41D (spisałam z pudełka, bo coś nie umiem znaleźć dalszych informacji ;/ )
Karta graficzna NVIDIA GeForce GTS 250
Stacja dysków (chyba) SAMSUNG HD503HI
Karta dźwiękowa (też chyba

) Realtek High Definition Audio.
Proszę o pomoc, bo nie wiem czy muszę już nieść komputer do serwisu czy można to jakoś rozwiązać inaczej (komp jest na gwarancji więc nie chcę w nim grzebać, co wyklucza pewnie resetowanie BIOSu ręcznie itp).
Jeszcze chcę zapytać, bo skorzystałam ze SpeedFana i mam takie pytanko, czy to, że od razu po uruchomieniu karta dźwiękowa ma status około 90C i "płonie" może być błędem programu czy sprzętu i czy może tak być?

Czekam na odpowiedź i pozdrawiam