zacznę od tego że do dzisiaj miałam problem z połączeniem się bezprzewodowo na laptopie, niby wszystko było włączone a komputer nie odnajdował sieci. W menedżerze urządzeń były jakieś wykrzykniki przy kartach sieciowych. Jako, że sama nie mogłam sobie poradzić udałam się do serwisu, dodam że ten problem pojawił się po odbiorze PC z serwisu (coś majstrowali, ale wyszło w końcu że mam popsuty zasilacz i musiałam kupić tylko nowy). Pan powiedział, że tu nie ma żadnego problemu, 2 razy coś kliknął, bodajże wyłączył te karty przy których były wykrzykniki, gdyż jak stwierdził sa nie potrzebne. Coś tam jeszcze posprawdzał i internet od razu śmigał. I teraz mam problem z bluetooth'em. Aby włączyć połączenia sieciowe i urządzenie bluetooth na moim laptopie, do tej pory wystarczyło wcisnąć guziczek, który zmieniał kolor z pomarańczowego na niebieski. Pojawiał się komunikat: WLAN:ON, Bluetooth: ON. Do wczoraj przy WLAN było Disabled, teraz Disabled jest przy Bluetooth. Gdy wchodzę ręcznie do HP Wireless Assistant za żadne skarby nie mogę go włączyć, gdyż ta opcja jest niedostępna. Poza tym w menedżerze urządzeń również nie dopatrzyłam się buetooth'a , a wcześniej o ile dobrze pamiętam był. Proszę o pomoc, być może to jest banalnie proste, ale ja nie wiem jak odczarować to Disabled na ON.
Laptop: HP Compaq 6730s
System operacyjny: Windows Vista