ma problem z uruchamianiem windows. czasami jak go wlacze , dochodzi do tego czarnego okna w ktorym jest nazwa i przewija sie ten paseczek . i "przewija" sie w nieskonczonosć. jak restartuje kompa i zaznacze drugi raz uruchom normalnie to wszytsko jest ok i sie wlacza. troche mnie to martwi , bo podobny problem zglaszalem kilka dni temu na forum ,byly takie same objawy tylko ze eszcze byly problemy z plikami winlogon.exe. no ale zalatwilem innego windowsa. nie ma juz problemu z tym plikiem , ale to ze czasem tak wlasnie wlacza sie komputer niestety sie zdarza,. wiec co???? chyba problem z dyskiem , bo zauwazylem ze jak ten :paseczek: tak chodzi to dioda odczytu z dysku sie juz nie pali. wiec moze to jakis problem z dyskiem , tylko ze dysk jest nowy , calego kompa mam zaledwie 2 tygodnie. dziwne jest w dysku to , ze komp czyta go tak jakkbym mial go podlaczanego do kabla usb .. a mianowicie jak np mam podaczone mp3 i cable modem motorola , biore bezpieczne usuwanie urzadzeń to widzi mi te dwa urzadzenia i moj dysk nazwany tak :ST3250620AS.
moze to wina jakis sterownikow . kurcze musze ewentualnie cos wiedziec , bo jak pojde z reklamacja ze piracki windows czasami mi sie nie chce zaladowac to mnie wysmieja. bo kupilem kompa w takim duzym sjklepie , gdzie dostepnosc sprzetu i ceny rewelacyjne niestety obsluha i uprzejmosc wobec klientow troche kuleja.....