Witam mam z problem laptopem acer aspire 7736ZG System Windows 7 Home Premium 64-bit a dokładnie z przenoszeniem kopiowaniem pobranych plików z dysku c na d wszystko idzie dobrze pobieranie praca komputera problem zaczyna się gdy próbuje jakiś ściągnięty plik nawet małej wielkości przenieś skopiować na dysk d wtedy komputer zaczyna wariować a mianowicie pokazane jest że niby przenosi plik trwa to parę minut i kończy całkowitym zablokowaniem komputera nie mogę przerwać cofnąć operacji ani wykonać żadnego polecenia dopiero gdzieś po pięciu dziesięciu minutach wyskakuje taki komunikat. Broadkom Base Code PXE-2 .1 v1 . 1 .0 Copyright ( C ) 2000-2008 Broadkom Corporation Copyright ( C ) 1997-2000 intel Corporation CLIENT MAC ADDR: 00 26 2D 77 9A 00 GUID: B71F0680 F1CB 11DE A1AF 8E2C441456 PXE-MOF: Exiting Broadcom PXE ROM. Operating System not faund Broadcom UNDI PXE-2 . 1 V11 . 4 . 1 All rights reserved. Komunikat się powtarza nie wiem co to może znaczyć i co robić może ktoś miał kiedyś podobny problem zaznaczę że tak laptop sprawuje się dobrze siedzenie na necie oglądanie filmów itp. nie zauważyłem żadnych usterek nie wiem czy z tym problemem można sobie poradzić samemu czy tez oddać laptop do naprawy za jakąkolwiek pomoc doradzenie z góry dziękuje.