Mam procesor Intel Pentium D 64 bit dual core 2.66 GHz.
(krótko: Procesor stracił dużo mocy po pierwszym formacie i sytuacja się nie zmienia)
(uwaga: Tu grafika nie ma znaczenia bo gwarantuję , że to nie jest spowodowane słabą kartą graficzną)
Chcę się zapytać , czy procesor "zgłupiał" ? Wyjaśnię..
Na samym początku , kiedy miałem go w nowym komputerze wszystko działało super , dobrze chodziło. Jednak po pierwszym formacie procesor zaczął głupieć , ponieważ .. jakby to wyjaśnić.. Trudniej tak jakby sterował botami w grach , przy czym strasznie się zacinały (a im więcej ich było , tym gra jeszcze bardziej się cięła). Te gry , które przed pierwszym formatem chodziły najlepiej jak mogły (w tych grach było dużo elementów sztucznej inteligencji , nie grafiki) , teraz
(po tym czasie robiłem ze trzy formaty) ciągle się zacinają. Nie wiem czy zmieni coś następny format , ale ta sytuacja jest naprawdę trudna. Nie wiem co mam zrobić , żeby to naprawić , bo przecież chyba nie ma sterowników do procesora >.<
Czy możliwe , że po formacie komputera , muszę zrobić coś jeszcze oprócz instalowania programów i sterowników dźwięku i obrazu ? Bo tylko to robię...
Na samym początku była zainstalowana Vista , nie wiem jaka dokładnie , ale po formacie zainstalowałem normalny Windows XP oem (32 bit) , który został mi po starszym komputerze.
Wymiana elementów komputera lub dodanie np. pamięci RAM nic nie zmieniło - nic a nic.
Proszę , naprawdę potrzebuję już z tym pomocy próbowałem przez długi czas szukać rozwiązania , nigdzie go nie było.