Dzisiaj już nie dam rady zrobić tego raportu , ale jutro z rana spróbuję to ogarnąć i wkleje.
ps. Przez kabel - po zainstalowaniu sterów, i podłączeniu kamery przez kabel, nie widzę żadnych plików.
Dodano Dzisiaj, 13:38:Raport z opcji nr 5 - dysk wymienny I czyli kamera na której znajdują się pliki z filmami.
User : brykalski (Administratorzy) # RYBUNIA-9G727VG
Update on 12/04/2010 by El Desaparecido , C_XX & Chimay8
Start at: 13:34:21 | 2010-04-13
Website : http://pagesperso-orange.fr/NosTools/index.html
FindyKill.Contact@gmail.comAMD Athlon(TM) XP 2600+
Microsoft Windows XP Professional (5.1.2600 32-bit) # Dodatek Service Pack 2
Internet Explorer 8.0.6001.18702
Windows Firewall Status : Enabled
###################### | Listing of the present files I:\ |
[2010-01-01 00:09|-rah-----|9] - I:\VOLUMEID.IND
###################### | Listing of the present folders I:\ |
[2010-04-10 21:07|d--------|0] - I:\MP_ROOT
co to nam mówi ?
Dodano Dzisiaj, 11:11:hej,
kolejne doświadczenia wyglądają tak:
Odwiedziłem znajomego i zainstalowałem wszystkie sterowniki na jego komputerze ( win 7 - ja mam xp ) i po podłaczeniu kamery przez kabel usb, komputer nie widzi karty pamięci. (karta 16 gb sdhc ) załatwiłem czytnik kart i drugą kartę sd ( 2gb ) przez czytnik kart mojej karty również nie widać zaś drugą kartę owszem. Po włożeniu do kamery drugiej karty można nagrywać i odczytywać filmy, po włożeniu mojej każdy film który próbuję nagrać widnieje jako plik o nieznanym formacie. Jednak pierwsze 22 nagrania z tej karty działają normalnie. Pliki mogę sczytać jedynie po włożeniu karty do mojego laptopa bezpośrednio, próbowałem już programów odzyskujących, przekonwertowującyh i narazie nic mi to nie dało. Jestem otwarty na wszelkie pomysły. Może ta karta jest jakaś zablokowana ? A jeżeli jest zepsuta to czy ktoś się orientuje czy są firmy które potrafią to odzyskać i jakie to koszty ;/