ja wiem

sam podalem xxx zeby wlasnie nie podawac domeny

... juz wszystko wykminilem ... za haslo trzeba bylo wpisac haslo doprofilu na lycosie a w linku na koncu podac strukturę z folderami na serwie ... szkoda bo wolalbym zeby bylo bez tych katalogow

ale i tak bardzo ci dziekuje za pomoc ...inaczej bym pewnie nic nie wymyslil - wielkie dzieki
Dodano Dzisiaj, 19:51:Jest jeszcze kilka problemów, a mianowicie ... nie mogę wgrywać np avatara ... bo wyskakuje mi błąd
arning: copy(./images/avatars/2094520564ad2f6be1079d.jpg) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in /data/members/free/tripod/uk/w/s/z/XXXXXXXXXX/htdocs/FORUM/TOTO/includes/usercp_avatar.php on line 355
Nie wiem co i gdzie trzeba wpisać ... znaczy domyślam się, że hasło i login do konta na lycosie ... tylko w panelu administracyjnym forum jest wiele miejsc gdzie można to wpisać ... coś tam ftp bla bla bla ... tak samo nie mogę ściągać skinów z forumowego automatu bo nie ma dostępu do czegoś tam ... oO ? WTF
Czyli podsumowując ... wszystko związane z wgrywaniem i ściąganiem u mnie leży

nie wiem jakie tam dane powpisywać
Host FTP (prawdopodobnie "members.lycos.co.uk" [ustaw host]):
Login FTP:
Ścieżka do phpBB (prawdopodobnie "free/tripod/uk/w/s/z/wszibzarzadzanie/htdocs/FORUM/TOTO" [ustaw ścieżkę]):
Hasło FTP:
oO ... przepraszam za CHAOS w pisaniu postu i pewnie dziwne pytania, ale dziś uczelnia sprała mi mózg ...
A swoją drogą wgrałem skin do odpowiedniego folderu dzięki Total Comanderowi ... ale forum mi go nie wykrywa a to na pewno skin do mojej wersji ... OCB ?
I ostatnia rzecz ... postawiłem forum, ale pamiętam gdzieś pisali, że po wszystkim trzeba coś usunąć ... nic nie usuwałem i pewnie dlatego adres mojego forum wygląda tak dziwnie ?
http://members.lycos.co.uk/XXXXXXXXX/FORUM/TOTO/index.php
czy to tak ma być ?