Witam serdecznie wszystkich, mam problem z komputerem od dziś. Otóż po dziesiejszym włączeniu mojego komputera zauwazylem ze komputer coś włączał sie dluzej niż zwykle, odrazu spojrzałem czy w procesach nie ma jakiegoś podejrzanego procesu w tle działającego ale nic tam nie było, zobaczyłem także czy przy starcie windowsa nie włącza sie jakies tajemnicze oprogramowanie ale tam tez niczego podejrzanego nie znalazłem, wszedłem na internet a internet patrze nieźle muli i w dodatku dziala w bardzo dziwny sposób, po prostu raz działa , raz działa z bardzo wolną predkościa a raz przez chwile z normalną predkościa ale to trwa nie dłużej jak 20 sekund.Dzwoniłem do usługodawcy i twierdzi że u nich wszystko wporządku, u kolegi z tej samej ulicy który też posiada taki sam pakiet internetowy itd że u niego nic nie zamula. Posiadam internet o predkości 20Mb/s z Vectry.
Zazwyczaj z moim komputerem nie mam jakiś problemów bo swoje problemy z jakimiś tam wirusami radziłem sobie sam itd zrobiłem sobie skan , nic nie wykryło, przywracanie systemu też niestety nie pomaga ponieważ wywala dziwny błąd po restarcie systemu co mnie też ździwiło także niestety postanowiłem zainterweniować do mojego starego forum Programosy. Zamieszczam poniżej Logi w załącznikach