"SAMSUNG SyncMaster 720N - Monitor samsung 17 sm720n srebrno/czarny asap kod producenta ls17mjvks typ matrycy lcd tft format obrazu 4:3 przekątna ekranu 17 rozmiar plamki 0,264 nominalna rozdzielczość 1280 x 1024 jasność 300 kontrast 600 czas reakcji matrycy 8 kąt widzenia w pionie 160 kąt widzenia w poziomie 160 ilość wyświetlanych kolorów 16,2 gniazdo d-sub 1 wejście audio nie wyjście audio nie czytnik kart nie głośniki nie wbudowany zasilacz true możliwość zawieszenia na ścianie true zgodność z normami tco'99, iso 13406-2 kolor obudowy srebrno/czarny wysokość 386 szerokość 370 głębokość 195 waga 4,4 wyposażenie przewód zasilający, przewód d-sub pobór mocy wł./wył. 34/1 www http://www.samsung.pl "
I po użytkowaniu po około 2 lat powstał problem, natomiast co jakiś czas włącza mi się Auto Regulowanie ,strasznie to wkurza ,podczas grania ,czytania stran i leci te ustawianie do 100% na samym środku monitora, sterowniki zainstalowałem ,kable próbowałem mocniej wpiąć ale nic. Zmieniałem niedawno kompa ,i mam teraz też windows 7 ,lecz to chyba nie ma nic wspólnego ,gdyż ten problem jest od tygodnia ,a kompa mam od miesiąca.
Proszę o pomoc.
Proszę o pomoc !!!