Na samym początku, przyznaję - poddałem się po 2 godzinnej walce szukania odpowiedzi na moje pytanie. Sporo googlowałem, przewertowałem całą instrukcję dołączoną do produktu. Mało tego, próbowałem najróżniejszych kombinacji, które pozwoliłyby mi wyeliminować pewne bardzo uciążliwe "coś".
Tłumaczę o co chodzi, zakupiłem monitor Fujitsu Siemens 22'' LCD. (W BZA) ?
Prędko ustawiłem jasność, automatycznie dopasował mi wszystko, tak by wyglądało to, że to ma ręce i nogi. Problem w tym, że gdy odpalam gierke monitor rząda rozdzielczośći 1680 x 1050. Próbowałem sposobem poprzez konsole cmd i ustawieniu tam właśnie w/w rozdzielczości - w większości grach bez skutku. To jest bardzo denerwujące, zwłaszcza, gdy przeszkodzi ci to w czasie rywalizacji

. Pomyślałem, że można to wyłączyć, przewertowałem szybko instrukcję i dowiedziałem się, że po wyłączeniu monitora trzeba trzymać przycisk "Menu" i wtedy te menu po prostu się odblokuje. Jakież było moje ździwienie, że w instrukcji kompletnie nie ma napisane jak odpalać te menu (poprostu trzymam przycisk, próbuje wciskać menu z innymi przyciskami, klikam przy włączeniu monitora - NIC).
Dlatego sobie tak pomyślałem, że gdyby znał ktoś odpowiedź na moje pytanie, miał taki monitor... albo podobny... i podzieliłby sie wiedzą... to by mógł bardzo pomóc. Pozdrawiam.