zainstalowalem "tell me more"-prog do nauki jezyka angielskiego, hula OK, do momentu przejscia na cwiczenia wymowy, uzywajace "audio"=play+rec kompa.
do wczoraj "chcialem" uzywac sound-karty C-lab/lub c-cośtam/ zintegrowanej z plyta via, i po odpaleniu cwiczen z mikrofonem+glosnik program zwisal powaznie na ctrl+alt+del, a nawet czasem na "guziczek"Restart, bo nic innego nie pomagalo...
Myslac ze ta zintegr.karta jest niekompatybilna z SB, nabylem droga kupna SBlastera 5,1+oryg drivery na CD, no i dalej system zawisa przy tym programie dokladnie w tym samym momencie - na /ctrl+alt+del/reset,
Komp informuje ze: problem tyczy 'smartheap library" i ten problem to "out of memory". sugeruje przy tym zebym se cos z tej pamieci uwolnil ale nie wiem co mam uwolnic, bo mysle ze 128+512ram, 40GbHD, jest dosyc, a RamDef do defragmentacji Ram-u powinien tez jakos to zalatwic, ale nie chce niestety, i w sumie nie wiem o jaka pamiec /w sumie o co/ mu chodzi
Dokladnie zwis wystepuje kiedy komp ma pobierac cos z mikrofonu /rec/, bo poki co inna muzyczka typu aplause po poprawnie wykonanym cwiczeniu /play/dziala OK