przez jano1 06 Sie 2008, 20:34
Dzięki za dotychczas. Ze wszystkich prób jakie dzięki również Waszym radom przeprowadziłem, wynika, że to chyba karta sieciowa. Komputer mam na gwarancji, więc będę wiedział coś więcej po oddaniu do serwisu. Podam jak się to skończy. Pozdrawiam.
Dodano Dzisiaj, 14:33:
Witam,
odebrałem kompa z serwisu i okazuje się, że wszystko jest w porządku, tylko usterka jak była, tak jest. Sprawdzono na dysku kontrolnym z "czystym" systemem. Wychodzi na to, że coś siedzi w systemie. Czeka mnie trochę pracy, bo nie mam pertycji na system. Muszę wszystko przenieść i sformatować dysk. Ale muszę to zrobić, bo te opóźnione wchodzenie internetu jest denerwujące. Gdyb ktoś miał jeszcze jakieś pomysły, to proszę o radę. jano
Dodano Dzisiaj, 14:35:
Prepraszam, nie wpisałem daty. 25.sierpnia 2008, godz 14:35. jano
Dodano Dzisiaj, 19:27:
Victoria!
Długo to trwało, bo musiałem robić szereg prób, łącznie z formatowaniem dysku. Trochę zdrowia to kosztowało i pieniędzy. Piszę o tym, bo usterka jest tak prozaiczna, że trudno było ją dopaść. Kupiłem drukarkę HP 2560. Fajna drukarka, ale oprogramowanie "fałszywe". Po dziesiątkach prób ustaliłem, że winny jest program "Imaging Device Functions 10.0". Po odłączeniu tego programu, internet uruchamia się normalnie. Wysłałem zastrzeżenia do HP w tej sprawie i czekam na odpowiedź. Piszę o tym, bo te drukarki są popularne i może ktoś mieć taki sam problem.
Pozdrawiam wszystkich. Jano / 23 września 2008/