Siemka mam mały problem z komputerem. Postanowiłem złożyć sobie drugi komputer by muc grać w sieci lub LAN np. w gry takie jak GTA, Target lub inne stare klasyki.

złożyłem komputer z procesora Pentium MMX 200 Mhz Karty graficznej Sis3005 32 MB, HDD 2GB, 64MB RAM EDO, Płyta Głowna PA-2005. Zainstalowałem Windows 98. Problem zaczyna się po instalacji gry np. GTA i Target. Po uruchomieniu tych gier pokazuje się filmik przed wprowadzeniem do menu gry, ale nic nie wyskakuj jest czarny ekran. Problem ten nie dotyczy karty graficznej (chyba), bo wymieniłem dla testów na inna (chyba 2MB) i objawy są takie sam Zaobserwowałem jeszcze inna dziwna rzecz. Koło procesora jest tranzystor, który się grzeje do 60 (stopni C). Ale to chyba normalne?.
Moim zdaniem wina leży w biosie lub w ustawieniu procesora. GTA wcześniej działało mi bez problemów.
Ps. Jaka powinna być ustawiona taktowność procesora 200 Mhz. W moim komputerze jest ustawiona na CLOCK 66MHZ, CPU Bus Ration 3x i Cpu Type P54c/STD(3.3V). Niewinem czy są to właściwe ustawienia.