przez timi8 03 Kwi 2012, 23:07
ziomek spoko tyle to ja wiem ogarniam w miare ale zacina sie jak sie wgrywają sterowniki później jest uruchomienie windowsa i w tedy dzieli się partycję , własnie w tym momencie gdy skanuje dysk i wyskakuje 19 giga zacina sie i wyskakuje okno żebym pu kompa ... i tak jest za każdym razem nie wiem co jest grane a gdy próbuje uruchomić windowsa wgrywa sie pasek xp jakies 80 sec poźniej niebieski ekran na mini sec i sie resetuje ogólnie wiadomo mi że było dużo wirusów i przez nie kom sie nie uruchamiał , nie wiem pytam też o jakiś program który moge wrzucić na usb pen driva i bota cenzura! ze format z pozycji usb porzniej formatuje usb i wrzucam windowsa na usb i w tedy instaluje jest możliwość zrobienia czegoś takiego mogę nagrać filmik i wrzucić zobaczycie co jest grane ? z instalacji windowsa i z uruchomienia ze starego systemu jeśli dacie rade poświecić mi chwile .
Pozdrawiam
Wiesz co spróbuje 7 wrzucić może pójdzie albo chociaż dysk wymaże . dam znać jak poszło
Dodano 05.04.2012 23:02:19:
zainstalowałem linuxa a xp nie daje rady wrzucam na flasha normalnie odpala sie instalacja formatuje dyski pózniej sie pliki kopiuja i bład wyskakuje nie wiem dla czego może ktoś mi pomoze ?
.