Zakupiłem procesor P4 obsługujący HT. W tym problem że po ściągnięciu narzędzia ze strony intela do testu HT otrzymuję następujący błąd:
Podczas wykonywania instrukcji, Program narzędziowy do testowania technologii Hyper-Threading utworzył komunikat informacyjny
Wyniki testu wskazują, że ten system nie spełnia wymagań dla Procesora Intel(R) Pentium(R) z technologią HT; oznacza to, że w systemie brakuje jednego lub kilku kluczowych składników tej technologii lub te składniki nie działają albo są wyłączone. Firma Intel radzi skontaktować się z producentem lub reselerem tego systemu PC w celu rozwiązania problemu. Aby dowiedzieć się więcej na temat wyników testu, należy wybrać opcję Porady techniczne poniżej.
Firma Intel prowadzi działania szkoleniowe i stara się, aby integratorzy systemów mieli wiedzę i prawidłowe narzędzia pozwalające rozumieć odpowiednie technologie i ich wymagania. Jeśli jednak użytkownik ma pewność, że integrator i/lub producent popełnił błąd, naklejając etykietę z logo Procesora Intel(R) Pentium(R) z technologią HT w sposób nieprawidłowy na swoich produktach, należy powiadomić o tym firmę Intel, wybierając poniżej opcję Powiadom firmę Intel. Konieczne będzie udzielenie odpowiedzi na szereg pytań dotyczących systemu, integratora i/lub producenta. Wszystkie gromadzone dane są anonimowe i poufne.
Wie ktoś jak to naprawić, zmienić BIOS(Przy BIOS Test wyskakuje błąd) czy może jest to spowodowane tym że wcześniej bawiłem się w tunning systemu ...

Wczesniej miałem Celerona czy trzeba zainstalować jakieś nowe stery?
Licze na wasza pomoc