tak to bym nawet nie wiedzial ale słyszę wysokie obroty wentylatora i mi to uciążliwie przeszkadza
moze sie myle ale myśle że to przez te ruchome reklamy w gg
rudyxp napisał(a):rozwiazanie
zegarek2006 napisał(a):ale to normalne ze przy animacjach procesor idzie na 100% tak samo mam na stronach internetowych z nawet 1 ruchomą animacją i mi wentylatory przez to bardzo szybko wirują i mi to przeszkadza
rudyxp napisał(a):a sprzet, przegladarka system?
reckomar napisał(a):zegarek2006 napisał(a):ale to normalne ze przy animacjach procesor idzie na 100% tak samo mam na stronach internetowych z nawet 1 ruchomą animacją i mi wentylatory przez to bardzo szybko wirują i mi to przeszkadza
Trzeba było tak od razu..więc
rudyxp napisał(a):a sprzet, przegladarka system?
podaj tu wszystkie dane o kompie.. łącznie z temp... bardzo prawdopodobne,że będzie NTFMasz problem tylko z tym co łączy się z netem,czy też nie .. bo być może potrzebne będą logi
Opisz dokładniej sytuację
DeadOrAlive napisał(a):zegarek2006 napisał(a): NTF
Nie To Forum.
DeadOrAlive napisał(a):zegarek2006 napisał(a): NTF
Nie To Forum.
zegarek2006 napisał(a):ale co to jest wirusy? czy co?
reckomar napisał(a):zegarek2006 napisał(a):ale co to jest wirusy? czy co?
O ile problem do tyczy w tym przypadku tylko netu, to bardzo prawdopodobne
detektyw napisał(a):zegarek >> jaką masz wersję gg ? Bo wiem że kiedyś były kłopoty z zużyciem procka czy też samym podłączeniem do serwera gg.
zegarek2006 napisał(a):gg 6 pobraną z www.gadu-gadu.pl
detektyw napisał(a):reckomar napisał(a):Co powiecie na zamieszczenie logów?
log już podał
reckomar napisał(a):Tak.. przepraszam.. są logi jeszcze jestem na porannym rozruchu![]()
Temporary internet files w systemie też czyściłeś? .. reklamy =problemy.. te reklamy są we flashu,czy coś z QuickTime? .. może gdzieś tu jest problem? .. z flashem,QuickTime itp?
Opera>narzędzia >zaawansowane>wtyczki .. powiedz co masz w zakładce "Shockwave Flash" .Na innych przeglądarkach masz ten sam problem?Widzę,że masz opere 8.51.Hmmm .. może właśnie problem sprawiają wtyczki ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości