Witam
Video BIOS V. 4.34.20.16
IRQ: 16
AGP 2x,4x,8x
Memory: 128 mb
ForeWare version: 77.82
TV Encoder Type: Integrated MV
Duron 1,3 ghz
256 ram DDR 400mhz ;/
WD 40 gb [nofka]
ECS L7VTA
MX 510
Samsung SyncMaster 793df
Windows XP SP2 full updated ;d
DX9.0c
No i tutaj mój problem...
Więc tak, d3d działa bez zarzutów... czasami tylko zwiesi sie, ale naprawde rzadko...
Natomiast OpenGL... mam taki zonk malutki, pogram minute dwie, na sterownikach omegi tych najnowszych moge nawet i 30 minut

ale potem mam hmmm... zwis PCta.. czasami restart samoczynny

a czasami taki fajni "shake" ekranu i pionowe różno barwne mieszanobarwne pasy [nie wiem jak to opisać] i po chwili zwies piec i wymuszony restart

Nie mam bladego pojęcia co zrobić.. szczególnie, że już w twarz wiele sterowników sprawdziłem..
45.23_win2kxp_international_whql.exe
61.77_win2kxp_english.exe
77.72_win2kxp_english_whql.exe
5657nvidia.exe
6693-[Guru3D.com].exe
vid_nvidia_45.23_w2k_wxp_whql_en.zip
WinXP_2K(56.55).exe
dzieje sie tak hmm.. od dobrych 2 miechów... nawet mam zmienione chłodzenie w karcie bo radiator wysiadł ;/ odrazu pobiegłem do sklepu i kupiłem wiatraczek do karty oO, musiałem zamienić bieguny kabli by zadziałał :> no ale działało spokojnie przez sporo czasu.. dopiero później zaczeło sie hmm... kopać :| ale tylko w OPENGL :| i nie mam pojęcia co może być tego powodem :| karta owszem, czasami centralnie po drugiej stronie wiatraka jest gorąca ale łapke można spoko trzymać.. nawet czasami daje wiatrak co chłodzi cały sprzęt

i temp. spadają o 10 stopni, ale nadal są wtedy zwiechy... jeśli ktoś miał taki problem lub nadal ma ; d może napisać co robił i co zrobił ,że już tak nie ma? z góry thanks :]
Jak widać mam dokładnie ten sam problem :|
[http://www.i-tech.com.au/images/products/pic_8834.jpg] to moj GF

tyle, że z wiatrakiem wygląda prawie teraz tak samo, wcześniej był radiator, który jednak niewiele dawał. Jakieś anse? rady?