mewa napisał(a):2 hp recovery,3 hp tools.
mewa napisał(a):cd z Windowsem XP odpala się instalator i wyskakuje blue screen z błędem odnośnym błędu partycji tools,o co tu chodzi?
mewa napisał(a):Czy jest to sp1 czy sp2 to nie mam pojęcia.
mewa napisał(a):i wyskakuje blue screen z błędem odnośnym błędu partycji tools
mewa napisał(a):Stop 0x0000007B lub INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE
Magik napisał(a):mewa napisał(a):Stop 0x0000007B lub INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE
hmm to teraz pod Vista ustaw ta swoja na ktorej masz system na "active" za pomoca Partition Magic
mewa napisał(a):Czyli co mam ustawić tam dysk C na którym jest zainstalowana teraz vista??
mewa napisał(a):Znalazłem ten program wypale go na cd ale mam tylko dysk c który chce podzielić a gdy jest tam vista na nim to raczej go nie podzielę i za wiele to nie da??.
mewa napisał(a):Te dwie partycje recoery i tools maja jakies pliki lecz tych plików w recobery nie widzę tylko plik tekstowy w którym pisze ze to partycja recobery i nie ma nic innego zebym to wypalił
mewa napisał(a):Jednak np jakbym w viscie przez viste sformatował te partycje to by poszła instalka bo w tym błędzie pisze ze chodzi mu o partycje F czyli tą tools.
mewa napisał(a):Partycja recowery mówisz sama zniknie czyli dać z nią sobie spokój czy jak mam jej zawartość zachować ?
mewa napisał(a):Wypale cd i który z tych programów z tego pakietu jest do aktywacji tego dysku C ???
HP Recovery Manager
Partition Magic Pro 8.05
Acronis Disk Director Suite 9.0.554
Paragon Partition Manager 7.0.1274
mewa napisał(a):Mam Hirens_BootCD9.6 to nie jest obraz cd tylko pisze bot cd i w środku są jakieś pliki to mam wypalić folder bot cd i będzie działać??
Manieq napisał(a):Magik, troche chłopu mieszaszNIech ustawi bootowanie z płyty. wrzuci instalke XP. skasuje spod instalacji xp'ka dysk z vista i wsio. A recovery niech siedzi na dysku
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości