dźwięki w filmie zostały nienaruszone(muzyka, szelest liści itp.) jednak mowa stała się tak cicha i bełkocząca że prawie nic nie słychać.
To nie ma n ic wspólnego ze słuchawkami bo dzisiaj zmieniłem je na nowe i nic się nie poprawiło. Również próbowałem obejrzeć film innym playerem lub online i było tak samo!
Nagle w środku ogladania filmu się coś zepsuło a teraz we wszystkim co oglądam lub słucham tak jest(nawet w tych filmach i muzyca która wcześniej dobrze działała).
Mam karte graficzną SB Live 1024 (nie instalowałem stery do niej bo mam ale pod windows 2000, ale mam zainstalowane stery z płytki instalacyjnej windows xp)
Co mogo się tak nagle zepsuć. Jak oglądam film to dźwięk jest głośny a mowa jest tak cicha i bełkocząca że prawie nic nie słysze!
Bardzo prosze o pomoc bo wychodze z siebie oglądając jakieś filmy (przed chwilą rozwaliłem słuchawki o podłoge z nerwów). Nie potrafie nic zrobić, cokolwiek zrobie to jest tak samo:(
[ Dodano: Dzisiaj o 11:10 ]
acha... dodam że mam zainstalowane takie codeki:
K-Lite Codec 3.45 Full
oraz AC3Filter 1.46
Jak bym musiał doinstalowywać jakieś sterowniki do karty to powiedz cie mi jak mam sprawdzić wersje tej karty bo z tego co wiem jest kilka wersji Sound Blaster LIVE 1024