Otóż mam problem z dyskiem twardym.
Miałem przed formatem 2 dyski:
Dysk 80 GB (:C) - na nim znajdował się system
Dysk 120 GB (:D) - tutaj przechowywałem swoje pliki
Gdy robiłem formata w biosie wskazałem dysk :C czyli ten na którym był system, dysk sie sformatował system sie zainstalował, i wszystko było w porządku. Po tygodniu system zaczął mi się sypać, czyli sie resetował, a nawet sie nie chciał uruchomić, bo brakowało jakiegoś pliku startowego i pisało brak pliku NDRL czy coś w tym stylu. Pewnie źle się zainstalował Windows.
Więc zrobiłem drugiego formata i w biosie zamiast dysku :C wskazałem dysk

Wskazałem go przez pomyłkę, straciłem wszystko co miałem na tym dysku, bo na nim zainstalował mi się Windows.
Gdy ponownie uruchomiłem Windowsa ten dysk

System się zainstalował poprawnie, wszystko chodziło jak należy. Pewnego dnia gdy uruchomiłem komputer wyskoczył mi komunikat że brakuje pliku startowego NDRL, z początku nie wiedziałem dlaczego, ale przecież miałem na tym dysku 80 GB tego pierwszego Windowsa co źle mi sie zainstalował. Wtedy weszłem w bios i usunołem całą partycje :C czyli ten dysk 80 GB
Czyli tak naprawde miałem zainstalowane 2 Windowsy i raz mi się uruchamiał jeden a raz drugi
A ja usunołem całą partycje w biosie tego dysku 80 GB i mam teraz tylko jeden dysk ten 120 GB gdzie znajduje sie ten drugi Windows poprawnie zainstalowany.
MAM TERAZ WIELKI PROBLEM, PONIEWAŻ NIEWIEM JAK ODZYSKAĆ TEN USUNIĘTY DYSK :C Z NIEPOPRAWNIE ZAINSTALOWANYM WINDOWSEM

Nawet jak wchodziłem w zarządzanie dyskami tego dysku :C nie było.
PROSZĘ O POMOC, BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNY

Dodano Dzisiaj, 18:09:
Te buźki very happy to był dysk : D