mr_duck napisał(a):Słuchaj cie jak włączyłem kompa i dyska na którym były dane normalnie w katalogach a potem po właczeniu ponownie dysku pliki nabrały rónorakich głupich nazw i nie są czytane przez windows, ale ogólnie dysk pokazuje ze zajmuje miejsce tylko z kiklunastu katalogów powsatlo kilka plików o głupich nazwach co to może byc za przyczyna odp szybko to ważne
metal napisał(a):mr_duck napisał(a):Słuchaj cie jak włączyłem kompa i dyska na którym były dane normalnie w katalogach a potem po właczeniu ponownie dysku pliki nabrały rónorakich głupich nazw i nie są czytane przez windows, ale ogólnie dysk pokazuje ze zajmuje miejsce tylko z kiklunastu katalogów powsatlo kilka plików o głupich nazwach co to może byc za przyczyna odp szybko to ważne
Niestety miałem to samo. Odpaliłem program diagnozujący dysk i miał to naprawić - z 6 gb danych w folderach zrobił kilka plików po 32kb i lipa. Danych nie odzyskałem ale radzę nie uzywać CHKDSK.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości