PROBLEM:
Mój problem polega na tym że mój komputer nagle zaczął chodzic inaczej - gorzej.
Posiadam WIN XP. Niegdyś miałem tak że jednocześnie chodziły sobie takie programy:
emule, maxthon, gg, foobar..
a ja w tym czasie moglem sobie grac na emulatorze EPSX i wszystko chodził ładnie i płynnie i mój komp nie miał z tym najmnijszego problemu
Później zrobilem formata - jako ze dawno nie był robiony to zrobiłem.
I po formacie komp chodzi znacznie gorzej.
Teraz nie ejst w stanie ciagnąc emulatora EPSX - chodzi tak nie milosiernie wolno że wrećż nie mozna nawac tego graniem nawet.
Ponad to: Jeżli wloncozny jest taki pakiet programów jak wtedy wymieniałem a nwet znacnzie skurczony czyli:
emule, maxton i gg
to zwalnia i tnie sie nawet na zgoła mnie wymagających emulatorach niz EPSX czyli na ZSNESW i NNESTERJ.
Nie mam juz pojecia o co chodzi, musza to byc jakieś zmiany w moim kompie spowodowane formatem, czyli albo jakies ustawienia albo brak jakiegoś składnik, ale co do składników to poinstalowałem juz dokladnie wszystko to samo co było zainstalowane przed formatem.
Z początku podejrzewalem że jest to moze spowodowane plikiem stronicowania, bo przed formatem miałem go ustawionego a po był juz tak jak w systemie jest od nowości. No to pzrestawiłem plik stronicowania tak jak pzred formatem czyli wartośc minimalna na podwójną wartośc mojego ramu, a wartośc maxymalna na poczwórną wartość mojego ramu. No ale nic nie pomogło, ponad to kiedy patzre na zuzycie pliku stronicowania w managerze zadań podczas uruchamiania tego wsystkiegi (tych programów i emulatorów) to nie dochodzi on nawet do polowy wartości minimalnej.
Nie mam pojęcia co z tym robic - prosze o pomoc i wskazówki.
Z góry dziekuje i pozdrawiam