gohan512 napisał(a):ale wg. mnie to powinni ich od razu pokierować na inne najbliższe lotnisko, a nie lądować na lotnisku, które dookoła obrośnięte było drzewami i to jeszcze we mgle...
Gen. broni Bronisław Kwiatkowski
Dowodził Polskim Kontyngentem Wojskowym w Syrii, 6 Brygadą Desantowo-Szturmową oraz Wielonarodową Dywizją Centrum-Południe w Iraku. Medal "W Służbie Pokoju" za misję ONZ rozdzielania wojsk na Wzgórzach Golan (UNDOF "In The Service Of Peace" Medal)
Wojtaz napisał(a):// edit by kajtekjr
// aukcja zgłoszona do allegro
// trzeba być idiota aby zarabiać na tragedii
to nawet nie wiem jak to nazwać.Fireworkss napisał(a):Mi jest tylko szkoda obslugi samolotu i oficerow BOR'u a ze kaczorek nie zyje to tylko wyjdzie na dobre calej polsce.
MaTi napisał(a):Wielki smutek, bo nie ma co się rozpisywać każdy przeżywa po swojemu.
Nie zamykałem tego tematu mimo że był raportowany. Nie zamykałem bo każdy ma prawo do wypowiedzi, ale jak widzę:to nawet nie wiem jak to nazwać.Fireworkss napisał(a):Mi jest tylko szkoda obslugi samolotu i oficerow BOR'u a ze kaczorek nie zyje to tylko wyjdzie na dobre calej polsce.
Tyle ode mnie w tym temacie.
Fireworkss napisał(a):MaTi napisał(a):Wielki smutek, bo nie ma co się rozpisywać każdy przeżywa po swojemu.
Nie zamykałem tego tematu mimo że był raportowany. Nie zamykałem bo każdy ma prawo do wypowiedzi, ale jak widzę:to nawet nie wiem jak to nazwać.Fireworkss napisał(a):Mi jest tylko szkoda obslugi samolotu i oficerow BOR'u a ze kaczorek nie zyje to tylko wyjdzie na dobre calej polsce.
Tyle ode mnie w tym temacie.
A nazwij jak to chcesz. Zapewne domyslasz sie gdzie mam twoja opinie w tym temacie.
Zyjemy w wolnym kraju i kazdy ma prawo do swojego zdania a moje jest wlasnie takie.
Nie bede teraz udawal jak wiekszosc polakow jakim to wspanialym czlowiekiem byl Kaczynski.
Mi jest tylko szkoda obslugi samolotu pilotow, stewardes, oficerow BOR'u wlasciwie to wszystkich nie zwiazanych z polityka bo po politykach plakal nie bede.
Filas312 napisał(a):Wiesz co... Można mieć opinię ale jasna cholera... Chcesz żeby Ciebie jak umrzesz też tyrali ? O zmarłych w rodzinie też źle mówisz ? Każdy człowiek to jedno istnienie które powinno się chociaż w małym stopniu szanować po śmierci, gdyż wtedy już nie jest ważne czego ktoś nie zrobił czy co zrobił... Przynajmniej tak powinno być...
// edit by kajtekjr
// aukcja zgłoszona do allegro
// trzeba być idiota aby zarabiać na tragedii
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości