Witam!
Moj problem pojawia sie podczas gry w Sims 2. Po kilku lub kilkunastu minutach gry pojawia sie blekitny ekran z klepsydra i moge albo przy odrobinie szczescia i uzyciu alt+ctrl+del wydostac sie na pulpit i w mwnedzeze zadan wylaczyc gre albo zrobic reset. Udalo mi sie odczytac komunikat ktory pojawia sie kiedy wyskakuje ten niebieski ekran "Błąd wewnętrzny karty graficznej".
Dodam tez ze kiedy skorzystam z pierwszej wyzej wymienionej opcji i potem chce spowrotem wlaczyc gre wyskakuje kolejny komunikat: Nie znaleziono karty graficznej pracujacej w standardzie Directx 9.0c i dopiero po resecie moge ponownie uruchomic gre ale po pwnym czasie znow mnie wywali i albo pojawi sie ten sam komunikat co wyzej, albo monitor zgasnie. Wtedy moge zrobic albo reset albo jak wyzej alt+ctrl+del a kiedy wyrzuci mnie na pulpit rozdzielczosc zmieni sie na 640x480 i 4 bitowe kolory, pojawi sie komunikat sterownik nv4_disp przestal normalnie funkcjonowac itd. i rowniez musze resetowac komputer bo dopiero po tej czynnosci wraca do noralnego stanu.
Co jest grane ?
Co mam zrobic? Moze mam zle streowniki? Wczoraj zainstalowalam najnowsze i Directx'a 9.0c. Prosze o pomoc
Moj komputer:
Athlon 64 3000+
1,86Ghz
pamiec 1GB
grafika GeForce 7600GT 256