fibi07 napisał(a):ulotki w zimie?
A jak.... ja tak latam od 2 lat , zima i latem i git.
Mozna zarobic na tym, ja np: kupilem sobie kompa i xboxa za te ciezko zarobione pieniadze...
Mozna tez sobie kondycje poprawic i wogle sie zachartowac. Tylko trzeba chciec a nie:
fibi07 napisał(a):ulotki w zimie? chyab ze w sklepie.. ja bym sie eni zgodzil za zadne pieniadze
i
Jaszczur90 napisał(a):nie umiem grac na gitarze
Trzeba sie nauczyc, a tak serio to z takim podejsciem nic nie zarobisz, trzeba bardzo chciec. Ja np: jeszcze w miedzy czasie cos mazgne na plutnie i opchne w necie. Zdazy sie ze zarobie na tym nawet 300zl na miecha (ale to musze miec wene i czas). Ale do tego trza miec talent, bo za kupke na papirku nikt nie da kasy.

Czasem tez cos komus na alllegro sprzedam i jakis procencik dostane, bywa ze pomoge tez sasiadowi na budowie.
Takze, pracuje 8dni w tygodni (weekendy) i sredno zarabiam 5 baniek na czysto.
Jaszczur90 napisał(a):rodzice mi nie dadzą kasy bo oceny
No widzisz, trzeba sie uczyc, a tobie nawet tego sie nie chce. Ty bys chcial zarobic ale nic ci sie nie chce, tego nie umiesz, tamtego nie zrobisz... a teraz tak nie ma latwo. Jestes mlody i mozna ci to wybaczyc, a nawet zrozumiec. Ale jak bys byl starszy to nie szczedzil bym tu przeklenstw. Bo bezrobocie w polsce jest o polowe wieksze przez takich ludzi co maja podobne podejscie i tylko po barem siedza i piwsko chlaja (oczywiscie nie mowie tu o tobie, choc kto wie.

)