siema
chciałbym sobie trochę dorobić w te wakacje, popracować max miesiąc i szukam ofert pracy ale nigdzie nie mogę znaleźć takich które będą dla mnie. W czerwcu będę miał 18 lat. Wiecie gdzie mogą być jakieś oferty???
cinek383 napisał(a):pracuje w soboty i niedziele
jackman napisał(a):popracować max miesiąc
kjubus napisał(a):xelos, akurat tu sie mylisz, co do roboty na miesiac. ja znalazlem na 4 tygodnie. przy wspomnianej juz "promocji", tylko w innym sensie. otoz w okolicy jest BOLS. tzn, jego produkcja. teraz jakas promocje beda mieli (nie wiem dokladnie, jaka), gdzie zwykle to wyglada np. tak, ze do flachy dodaja np. szklanke itp. no i bede z paleciakiem u nich jezdzil, podstawial palete z kilkoma(kilkunastoma) kartonami wódy, inne osoby beda doklejaly tasma klejaca te tam bajery i bede bral z powrotem. tylko ze 12 godzin dziennie, 5x w tygodniu. z 4 tygodni 2 beda na nocnej zmianie (18-6), co tez nie bedzie lekkie, ale przynajmniej bede mial za co pozniej piwko kupic:). i szczerze mowiac, jak ktos chce pracowac, to prace znajdzie nawet w najwiekszej dziurze...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości