Ech... KUBUSIU FATALISTO....fluid23 napisał(a):jak na razie zamiast zmian zauwazam wiecej wad:D i troche zamieszania ale jestem przekonany ze jest to przejsciowe
MUTOPOMPKA napisał(a):Ech... KUBUSIU FATALISTO....![]()
![]()
![]()
could't connect to the database
fluid23 napisał(a):można by zalozyc topic ( w celach czysto informacyjnych ) gdzie znalazly by sie nicki osob ostrzezonych wiecej niz jeden raz
fluid23 napisał(a):oraz zbanowanyh bo chyba powinnismy wiedziec kto nas opuscil albo kto zrobi to niedlugo
kemot301 napisał(a):Najlepiej, jak by każdy starał się trzymać zasad określonych w regulaminie i nie będzie żadnych minusów, tylko same plusy
MUTOPOMPKA napisał(a):Ale gdyby choć trochę ludzie poczytali ten link: http://rtfm.killfile.pl/ to myślę, że Nasza współpraca pomiędzy WŁADZĄ Smile i użytkownikami owocowałaby ilością Konkretnych pytań i konkretnych odpowiedzi.
Czyli chcecie miec robotękemot301 napisał(a):Nikomu nie chce się czytać - bo po co
leńkemot301 napisał(a):Jak musiałbym przeczytać taki regulamin-to osobiście mnie by zeżarło.
to dajcie mi około tgodnia (dwóch) i zrobię regulamin... (oczywiście, w oparciu o istniejące i te, którego link podałem). I zapewniam - będzie mniejsze...kemot301 napisał(a):Tam jest około 10 stron A4
no właśnie... to po jaką cholerę w ogóle jest regulamin, FAQ, skoro nikt tego nie czyta?kemot301 napisał(a):Ale po pierwszym poście jeśli nie poczytasz i zrozumiesz zachowania tych ludzi - zjedzą Cię żywcem - bo nie używałeś "szukaj", "bo zupa była za słona" itp,itd; a jak używałeś to i tak masz pecha-i tak cię zjedzą
MUTOPOMPKA napisał(a):to po jaką cholerę w ogóle jest regulamin, FAQ, skoro nikt tego nie czyta?
MUTOPOMPKA napisał(a):to dajcie mi około tgodnia (dwóch) i zrobię regulamin... (oczywiście, w oparciu o istniejące i te, którego link podałem). I zapewniam - będzie mniejsze...
[color=red]Bądź precyzyjny i podawaj dokładne informacje dotyczące problemu[/color]
* Opisz swój problem lub błąd, który znalazłeś, dokładnie i przejrzyście.
* Opisz środowisko, w którym się pojawia (sprzęt, system, aplikacja, cokolwiek). Zaznacz wersję bądź dystrybucję systemu (na przykład "Red Hat 8.0", "Slackware 5.1" itp.).
* Opisz, co sprawdziłeś, próbując zrozumieć problem, zanim zadałeś pytanie.
* Opisz, jakie kroki podjąłeś, żeby ustalić, co jest problemem, zanim zadałeś pytanie.
* Opisz wszelkie zmiany w komputerze i konfiguracji oprogramowania, jakie zaszły w ostatnim czasie i mogą mieć znaczenie.
fluid23 napisał(a):poswiecilem 20 minut i przeczytalem to co jest na stronie ktora podal Mutopompka i postanowilem podzielic sie kilkoma przemysleniami
fluid23 napisał(a):i tak to nie trafi a jak trafi to posypia sie bluzgi na PW
ale mnie to wisi, jak macie ochote to bluzgajcie sobie na mnie
Dobra... EOT, bo zabanują mnie Smile Nie będę męczyć WŁADZY bo sami maja dużo roboty.
Powróć do Użytkownicy o Programosy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości