Mam problem z podłaczeniem mojego telewizora do kompa. Mam kartę Radeon 7000 z wyjściem s-video, kabel s-video - euro oraz tv Panasonic.
Po podłączeniu tv do kompa i restarcie w panelu sterowania ATI na zakładce ekrany pod ikoną telewizora jest informacja o braku podłączenia. Przycisk którym "włącza" się przerzucenie obrazu na TV jest nieaktywny.
Kiedy korzystam opcji roziązywania problemów i zaznaczę wymuszanie wykrywania TV pojawia się możliwość "włączenia" telewizora, ale nie można zastosować wprowadzonych zmian bo pojawia sie komunikat: wybrana konfiguracja nie jest właściwa ponieważ przynajmniej jeden wyświetlacz musi być podłaczony jako wyświetlacz podstawowy. Ale nie mam możliwości zaznaczenia podstawowego wyswieltlacza - nie ma tych małych ikonek pod ekranem, a to nimi się to ustawia.
Po tym małym zamieszaniu skutek jest taki że po przełączeniu telewizora na AV nałożone sa na siebie dwa obrazy - program z tv i obraz z pulpitu. Za nic nie mogę doprowadzić do sytuacji żebym widział tylko obraz z kompa i mógł obejrzeć film.
Mam nadzieję że nie opisałem wszystkiego zbyt zawile. Może mi ktoś pomóc?